Favorize Site Nederlands Francais English

Domaine de Chassy
Het landgoed ligt in midden Frankrijk, in het departement de Cher, in de streek de Berry ca. 750 km van Amsterdam. Het Domaine bestaat uit een hoofdhuis en meerdere bijgebouwen, geheel in stijl gerestaureerd. Het Domaine heeft vijf mooie stijlvolle chambres d'hôtes (Bed & Breakfast) en twee gîtes (vakantiehuizen). Op het terrein van 3,5 hectare ligt een groot zwembad van 6 bij 12 meter waar de chambres d'hôtes en gîte gasten gebruik van kunnen maken. Naast het zwembad zijn een aantal speeltoestellen voor kinderen.

Desgewenst, is er gelegenheid de voetbalwedstrijden en de olympische spelen te volgen op de televisie.

Genieten
De ruimte, de rust, het heerlijke zwembad, de 3 golfbanen, de Franse dorpjes met wekelijkse brocantes, de markten met de geitenkaasjes, de witte wijnen, de kastelen, de kunstenaars en nog veel meer... Door het heerlijke viergangen diner met wijn (tables d'hôtes) en de mogelijkheid voor de kinderen om vroeger te eten zijn de avonden ook op een relaxte wijze ingevuld: voldoende mogelijkheden om te genieten in een nog onontdekt stukje Frankrijk.

Exclusief
Domaine de Chassy met z'n fraaie gîtes en chambres d'hôtes vormt een prachtige locatie om af te huren voor familie of groep tot ongeveer 25 personen. Op de achtergrond wordt U verwend door de eigenaren met heerlijke ontbijtjes en diners.
[klik voor een uitvergroting]
[klik voor een uitvergroting]

eXTReMe Tracker